Грибний суп - смачне і поживне блюдо, особливо в піст. Існує безліч рецептів його приготування - зі свіжими, сушеними, солоними грибами. А досвідчені кулінари радять використовувати для приготування грибного супу саме сушені гриби (бажано білі),...
Грибний суп - смачне і поживне блюдо, особливо в піст. Існує безліч рецептів його приготування - зі свіжими, сушеними, солоними грибами. А досвідчені кулінари радять використовувати для приготування грибного супу саме сушені гриби (бажано білі),...
Рибний бульйон готують з рибних відходів — голів, кісток, плавників і шкіри або з дрібної риби. Відходи старанно промивають, великі кістки й голови розрубують на частини, видаливши зябра. Дрібну рибу потрошать, видаляють зябра і промивають....
Рибний бульйон готують з рибних відходів — голів, кісток, плавників і шкіри або з дрібної риби. Відходи старанно промивають, великі кістки й голови розрубують на частини, видаливши зябра. Дрібну рибу потрошать, видаляють зябра і промивають....
Відварне подрібнене м'ясо використовують як фарш (для страв — вермішель з м'ясом, млинчики з м'ясом та ін.)....
Відварне подрібнене м'ясо використовують як фарш (для страв — вермішель з м'ясом, млинчики з м'ясом та ін.)....
Кислота, що входить до складу борщів, розсольників, капусняків сприяє кращому травленні їжі в шлунково-кишковому тракті....
Кислота, що входить до складу борщів, розсольників, капусняків сприяє кращому травленні їжі в шлунково-кишковому тракті....
М’ясо-кістковий бульйон. Кістковий бульйон для супів рекомендується варити з яловичих, свинячих, телячих кісток плоских і трубчастих. Хребетні кістки краще використовувати для приготування бульйонів, призначених для соусів, бо бульйони з них...
М’ясо-кістковий бульйон. Кістковий бульйон для супів рекомендується варити з яловичих, свинячих, телячих кісток плоских і трубчастих. Хребетні кістки краще використовувати для приготування бульйонів, призначених для соусів, бо бульйони з них...
Це один з тих варіантів пельменів, які можна приготувати під час Посту. Для рибних пельменів підійде будь-яка риба....
Це один з тих варіантів пельменів, які можна приготувати під час Посту. Для рибних пельменів підійде будь-яка риба....
У Греції цей салат готують зі свіжих овочів, крупно порізаних, з додаванням сиру Фета та оливкової олії. Це надзвичайно смачний, ароматний і легкий салат. Запорука успіху - свіжі овочі і великі маслини з кісточкою, орегано і натуральна оливкова...
У Греції цей салат готують зі свіжих овочів, крупно порізаних, з додаванням сиру Фета та оливкової олії. Це надзвичайно смачний, ароматний і легкий салат. Запорука успіху - свіжі овочі і великі маслини з кісточкою, орегано і натуральна оливкова...
Думаю, що одне з яскравих спогадів, яке ви привезли з півдня - це відвідування ресторану кавказької кухні, де Ви їли шашлик із запаморочливим соусом. Сацебелі / сацибелі - так називають грузинський соус з помідорів (є й інші варіанти). При...
Думаю, що одне з яскравих спогадів, яке ви привезли з півдня - це відвідування ресторану кавказької кухні, де Ви їли шашлик із запаморочливим соусом. Сацебелі / сацибелі - так називають грузинський соус з помідорів (є й інші варіанти). При...
Соус бешамель - класичний французький соус, який використовується в дуже багатьох стравах - в суфле, лазаннях, запіканках. Рецепт приготування з докладними коментарями і фотографіями, щоб навіть початківцям було зрозуміло, як його правильно...
Соус бешамель - класичний французький соус, який використовується в дуже багатьох стравах - в суфле, лазаннях, запіканках. Рецепт приготування з докладними коментарями і фотографіями, щоб навіть початківцям було зрозуміло, як його правильно...
Найбільш переконані м'ясоїди воліють вживати улюблений продукт як є - в сирому вигляді. Однак «сирими» подібні страви можна назвати лише умовно. Зазвичай вони представляють собою дуже тонко нарізане або дрібно нарубане м'ясо з обов'язковим...
Найбільш переконані м'ясоїди воліють вживати улюблений продукт як є - в сирому вигляді. Однак «сирими» подібні страви можна назвати лише умовно. Зазвичай вони представляють собою дуже тонко нарізане або дрібно нарубане м'ясо з обов'язковим...