Грибний бульйон.


Грибний бульйон.

Грибний суп - смачне і поживне блюдо, особливо в піст. Існує безліч рецептів його приготування - зі свіжими, сушеними, солоними грибами. А досвідчені кулінари радять використовувати для приготування грибного супу саме сушені гриби (бажано білі),...


Рибний бульйон.


Рибний бульйон.

Рибний бульйон готують з рибних відходів — голів, кісток, плавників і шкіри або з дрібної риби. Відходи старанно промивають, великі кістки й голови розрубують на частини, видаливши зябра. Дрібну рибу потрошать, видаляють зябра і промивають....


М'ясо-кістковий бульйон швидкого приготування.


М'ясо-кістковий бульйон швидкого приготування.

Відварне подрібнене м'ясо використовують як фарш (для страв — вермішель з м'ясом, млинчики з м'ясом та ін.)....


Борщ український з м'ясом.


Борщ український з м'ясом.

Кислота, що входить до складу борщів, розсольників, капусняків сприяє кращому травленні їжі в шлунково-кишковому тракті....


М’ясо-кістковий бульйон.


М’ясо-кістковий бульйон.

М’ясо-кістковий бульйон. Кістковий бульйон для супів рекомендується варити з яловичих, свинячих, телячих кісток плоских і трубчастих. Хребетні кістки краще використовувати для приготування бульйонів, призначених для соусів, бо бульйони з них...


Пельмені з рибою. Пісні страви.


Пельмені з рибою. Пісні страви.

Це один з тих варіантів пельменів, які можна приготувати під час Посту. Для рибних пельменів підійде будь-яка риба....


Салат Грецький: як приготувати правильно?


Салат Грецький: як приготувати правильно?

У Греції цей салат готують зі свіжих овочів, крупно порізаних, з додаванням сиру Фета та оливкової олії. Це надзвичайно смачний, ароматний і легкий салат. Запорука успіху - свіжі овочі і великі маслини з кісточкою, орегано і натуральна оливкова...


Як приготувати соус сацебелі.


Як приготувати соус сацебелі.

Думаю, що одне з яскравих спогадів, яке ви привезли з півдня - це відвідування ресторану кавказької кухні, де Ви їли шашлик із запаморочливим соусом. Сацебелі / сацибелі - так називають грузинський соус з помідорів (є й інші варіанти). При...


Соус бешамель. Рецепт приготування


Соус бешамель. Рецепт приготування

Соус бешамель - класичний французький соус, який використовується в дуже багатьох стравах - в суфле, лазаннях, запіканках. Рецепт приготування з докладними коментарями і фотографіями, щоб навіть початківцям було зрозуміло, як його правильно...


Рецепт. Класичний стейк тартар.


Рецепт. Класичний стейк тартар.

Найбільш переконані м'ясоїди воліють вживати улюблений продукт як є - в сирому вигляді. Однак «сирими» подібні страви можна назвати лише умовно. Зазвичай вони представляють собою дуже тонко нарізане або дрібно нарубане м'ясо з обов'язковим...


Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль