Салат з молодої картоплі і яблуками

Салат з молодої картоплі і яблуками

Цей смачний салат дивним чином поєднує здавалося б не поєднувані інгредієнти - картоплю, яблуко і слабо солений оселедець. Але саме ці продукти чудово доповнюють один одного за смаком. Подавати салат до святкового можна як в теплому, так і холодному стані.


Для приготування салату з молодої картоплі нам знадобиться:
Відварена картопля - 3 шт.,
Оселедець - 1 шт.,
Яблуко зелене - 1-2 шт.,
Яйця перепелині - 8 шт.,
Біла цибуля - 1 шт.,
Кріп - 1 пучок.
Для заправки салату:
Олія - 2 ст. ложки,
Гірчиця зерниста - 1 ч. л.,
Сік лимона - 2 ст. ложки.
Як приготувати салат:
Відваримо перепелині яйця хвилини 3, потім залиймо холодною водою. Очистимо та поріжемо, не забуваємо залишити декілька половинок для прикраси.
Як приготувати салат з молодої картоплі
Цибулю розрізаємо навпіл, потім нарізаємо досить тонкими скибочками. Яблука теж розрізаємо навпіл та видаляємо насіння. Нарізаємо кубиками і тонкими пластинами. Кріп подрібніть.Картоплю нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі підготовлені компоненти в мисці та перемішуємо.
Як приготувати салат
У оселедця видаліть шкірку, нутрощі і кістки. Філе наріжте кубиком як на фото. Додайте шматочки оселедця в миску до решти інгредієнтів. Перемішайте. З'єднайте всі компоненти для заправки, збийте виделкою, додайте в салат і перемішайте. Салат готовий і можна подавати до святкового столу.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Коментарі:

Спасибо! Это один из лучших рецептов салатов, который я пробовала. Ведь в нем сочетаются необычные индигриенты, которые дают незабываемый вкус.


Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль