Нам буде потрібно:
Для тіста:
* 1 ст. води
* 1 яйце
* сіль
* 4 ст. борошна
Для начинки:
* 1,5 кг рибного філе
* 200г цибулі
* 1 яйце
* сіль, перець
* приправи за смаком
Приготування:1. Замісити тісто - воно не має липнути до рук. При необхідності, додайте борошно понад вказану норму.
2. Прокрутіть рибне філе і цибулю через м'ясорубку, посоліть, поперчіть, додайте інші спеції за смаком і ретельно перемішайте. У фарш можна додати 1 сире яйце.
3. Сформуйте пельмені і зваріть їх у підсоленій воді до готовності. Подайте рибні пельмені до столу гарячими зі сметаною або з вершковим маслом.