Часникові булочки.

Часникові булочки.


Нам буде потрібно:

тісто:

Молоко - 250 мл,
Борошно - 400 г,
Рослинна олія - 2 ст. ложки,
Сіль - 0,5 ч. ложки,
Цукор - 1 ст. ложка,
Дріжджі сухі - 1 ч. ложка.

Для змазування пампушок:

Жовток - 1 шт.

начинка:

Вершкове масло - 50 г,
Часник - 7 зубчиків,
Зелень подрібнена - 2 ст. ложки.


Часникові булочки.

Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинне збільшитися в 2 рази. Розділити готове тісто на 16 частин, приблизно по 50 г. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося.



Часникові булочки.

Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити. Можна часник подрібнити на тертці і перемішати всі компоненти вручну.



Часникові булочки.

У центрі кожної булочки зробити надріз гострим лезом ножа або кулінарними ножицями, заповнити виїмку начинкою, приблизно пів чайної ложки. Зробити це можна також за допомогою кондитерського мішка. Булочки змастити збитим жовтком.



Часникові булочки.

Випікати 15 хвилин при 180 градусах. Булочки можна подати до бульйону, борщу чи навіть до чаю.

Схожі новини по темі Рецепти / Випічка



Коментарі:

Активні сухі дріжджі схожі на дрібний бежевий бісер. Щоб активувати сухі дріжджі, відміряйте вказане на упаковці або в рецепті кількість теплої рідини, як правило, це звичайна вода, але може бути і молоко. Оскільки дріжджі живі, дуже важливо «розбудити», а не «заварити» їх, тому температура рідини повинна бути від 35 до 42С. Додайте «харчування» для дріжджів - кілька чайних ложок цукрового піску. Ретельно розмішайте до повного розчинення.


Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль