На святковому новорічному столі обов'язково повинен бути Символ 2015 року - овечка – покровителька нового 2015 року, тому пропонуємо вам приготувати пиріг у вигляді овечки з сирного тіста з начинкою з ягідного джему.
Перед замішуванням тіста борошно з розпушувачем просіємо. Потроху підсипаючи борошно, потрібно замісити м'яке тісто. Як тісто буде готове, накриємо серветкою і залишимо постояти хвилин на 30.
З самого початку залишимо невеликий шматочок тіста для голови і ніжок нашої овечки, ну а решту тіста розкачаємо прямокутником. Розкачане тісто тоненько намастимо ягідним джемом. Далі згорнемо намащене тісто в рулет і поріжемо наш рулет на однакові шматочки.
Духовку розігріємо до температури 180 градусів. Застеліть бляшку для запікання пекарським папером. Викладіть нарізані шматочки рулету поруч один з одним. З тіста, що ми відклали заздалегідь, зліпіть ніжки та голову овечки, як на фото, і викладіть їх також на бляшку для запікання. Випікаємо до готовності, приблизно 25 хвилин. Готовий пиріг поставимо остинути, а потім акуратно переставимо на блюдо, посиплемо цукровою пудрою і можна подавати до святкового столу.
Надіємося, що Вам вдалося приготувати пиріг Новорічна овечка по нашому простому рецепту з фото і бажаємо Вам приємного апетиту та Щасливого Нового 2015 року!