Настає 2015 рік, який пройде під заступництвом блакитному-синьої дерев'яної Вівці, і для того щоб весь зазначений період був щасливим і наповненим удачею, бажано зустріти його правильно накритим святковим столом. Відразу скажемо, що, можливо, описані нами страви і не дуже святкові з точки зору найвибагливіших гурманів, але вони точно відображають енергетику 2015 року, їх приготування націлене на те, щоб уважити Вівцю і супутню їй стихію - Дерево.
Вівці люблять траву і овочі, якраз ті продукти, з яких багато хто з нас традиційно робить салати, а для ситості до салатів ми пропонуємо додати бринзу (Не овечу!), Кальмари і майонез.
У великій мисці обережно змішаємо всі інгредієнти, додамо за смаком майонез і копчену паприку. Подавайте салат порційно, або в прозорих салатниках-креманках, або на тарілках, сформувавши прямокутники (ця форма відповідає стихії наступаючого року).
Якщо Ви не любите майонез, то його цілком можна замінити оливковою олією, тільки в цьому випадку бажано також приправити салат декількома краплями лимонного соку і чайною ложкою подрібненого свіжого імбиру. Крім того, ви можете для гостроти покласти і половинку зеленого перцю чилі.