Домашній соус песто

  Рецепти / Соуси
Домашній соус песто

Для приготування соусу песто нам знадобиться:
базилік - 70 г
кедрові горішки - 20 г
пармезан - 100 г
сіль - 2 г
оливкова олія - 100 г
Як приготувати класичний соус песто:
Для початку подрібнимо листя базиліка руками, додамо до них кедрові горішки, пармезан і сіль. Озброївшись ступкою і товкачем, подрібнимо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. Якщо у вас немає ні ступки, ні товкачки, то сміливо включайте блендер, він теж підійде. В кінці додаємо 100 грам оливкової олії і перемішуємо соус песто ще раз. Ось і все, домашній песто готовий! Смачного!

Схожі новини по темі Рецепти / Соуси



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль