Ніжна яловича вирізка в листовому тісті під соусом бешамель на новорічному столі сподобається навіть істинному гурману.
Далі почистимо печериці та цибулю, дрібненько наріжемо і обсмажимо до золотистого кольору (вся рідина від грибів повинна випаруватися). Обсмажені гриби та цибулю можна подрібнити блендером.
Щоб не прилипало наше тісто, посипте стіл чи стільницю борошном і розкачайте тісто. На розкачане тісто викладаємо бекон так, щоб вийшов прямокутник, рівний по довжині яловичої вирізки. На бекон викладіть трохи грибної пасти. Вирізку посолимо і покладемо по центру. Пастою, що залишилася, обмажемо яловичу вирізку з усіх боків. Акуратно загорнемо вирізку спочатку в бекон, потім в листкове тісто. Готовий так званий рулет можна посипати кунжутом. Кладемо нашу новорічну страву у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо30 хвилин. По тому часі зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще 20 хвилин. Якщо поверхня тіста починає підгорати, то прикрийте її листом фольги для запікання. По готовності дістаньте яловичину з духовки, прикрийте фольгою і залиште на 15-20 хвилин. М'ясо виходить середнього ступеня прожарювання, без крові, але з червоним м'ясним соком. Подавайте м'ясо до святкового новорічного столу з овочами і соусом.
Для приготування соусу, розтопимо вершкове масло на середньому вогні, додамо дві столових ложки борошна і швиденько перемішуємо лопаткою, щоб маса була однорідна і не пригоріла. Обсмажуйте борошно 2-3 хвилини. Потім малими порціями додаємо тепле молоко, безперервно перемішуючи соус лопаткою. Готуємо до тих пір,поки соус не загусне. Готовий соус процідіть через сито, додайте дрібку мускатного горіха, сіль і перець за смаком.