Нам буде потрібно:
Рисові листки - 15 аркушів,
Креветки (готові) - 300-500 г,
Солодкий перець - 2 шт.,
Морква - 1 шт.,
Селера (стебло з зеленню) - 2-3 шт.,
Олія для фритюру,
Соус за смаком.
Моркву очистити і тонко нашаткувати. Перець очистити від насіння і разом із стеблами селери нарізати кубиками. Креветки очистити. Зелень селери залишити для прикраси готового блюда.
Налити воду в тарілку по величині більше, ніж рисовий млинчик. Опустити у воду рисові млинці по одному на 30 секунд (вони повинні стати м'якими). Вийняти м'який рисовий лист і викласти на рушник або обробну дошку. На нього викласти трохи нашаткованої моркви, перцю і селери, креветки.
Згорнути кожен аркуш з начинкою у вигляді млинця.
Розігріти олію і злегка обсмажити кожен млинець з 2-х сторін.
Викласти готові млинці на серветку, щоб прибрати зайве масло. Подати хрусткі млинці із зеленню селери і з соусом за смаком.