М'ясо-кістковий бульйон швидкого приготування.

  Рецепти / Супи
М'ясо-кістковий бульйон швидкого приготування.

М'ясо зачищають, промивають у холодній воді, знімають з кісток і пропускають крізь м'ясорубку. Кістки дуже подрібнюють і укладають в марлевий мішечок. Моркву, петрушку, селеру та цибулю миють, нарізують великими кусками, разом з подрібненим м'ясом та мішечком кладуть у каструлю, заливають холодною водою, накривають кришкою і ставлять на великий вогонь.

Після закипання вогонь зменшують і бульйон варять на малому вогні, при ледве помітному кипінні. Через 20 хв. додають сіль, варять ще 40 хв. і бульйон проціджують.

На 400 г м'яса на кістках — 1/2 Цибулини, 1/2 морквини, петрушки і селери, 2 л води, сіль — за смаком.



Сучасна Українська Кухня

Схожі новини по темі Рецепти / Супи



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль