Вислови про віру в Бога та Біблію


Ні бог, ні диявол не подасть вам руки допомоги, якщо ви не будете боротися самі.

Брук

Бог в людині. Він є або немає. Але повна його відсутність — це великий крок назад і вниз. В майбутньому люди прийдуть до нього. Не до попа, звичайно, не до приходу. До божественного в собі. До прекрасного. До безсмертного. I тоді не буде гнітючої сірої нудьги, звірожорстокого, тупого і скучного, безрадісного будня.

Олександр Довженко

Релігія — опіум для народу.

Карл Маркс

Господь, закриваючи двері, неодмінно відкриє вікно.

Паоло Коельо

Ти постиш? Доведи мені це своїми ділами! Якими, скажеш, ділами? Коли побачиш бідного, дай милостиню. Коли маєш ворога, примирися! Коли побачиш свого друга щасливим, не заздри! Хай постяться не тільки уста, але слух, зір, ноги, руки та всі члени нашого тіла... Що за користь, коли ми стримуємося від страв, а гриземо і з’їдаємо братів?

Йоан Золотоустий

Твоя віра - це і є твоя мотивація.

Святослав Вакарчук

Господи, навчи мене просто жити, як живуть інші люди. Заборони мені завжди поспішати. Заборони, і я більше не буду. Заборони мені когось чекати. Говорити, що живу марно. Розкажи, як без сліз втрачати. Доведи, що любов прекрасна. Навчи ніколи не брехати і не думати, що скажуть люди. Забороняй іноді мріяти. Обіцяю, і я не буду. Тільки часто не йди, допомагай мені завжди піднятися. Ти, той шепіт у моїх грудях, те, в чому так важко признатися.

Моліться - і він вам допоможе. Моліться - і дасть він віру вам. Моліться - і в той момент, коли вам важко, молитва вас врятує - від всіх душевних ран.

- У Бога все вчасно, навчіться чекати...

Вхід в Церкву і Мечеть безкоштовний, але вони пустують. Вхід в нічні клуби платний, та ще й з фейс-контролем, але вони забиті вщент. Люди рвуться в пекло за гроші!

Люди не шукають Бога, не моляться, не читають біблію, а потім дивуються - де був Бог, коли їм було погано.

Не заглядай в чуже вікно, не заздри тим, хто більше має, бо кожному із нас дано, лиш те, що в Бога заробляє...

Нехай твоя віра буде більша твого страху. І тоді все прийде. І все буде без зусиль. Як вода. Як море, що не можна нічим спинити. Просто вір. В себе, у Бога, в долю. У що вірити - твій вибір. Як і твоє життя.

“У неї немає шансів”, – голосно сказали обставини, “Вона невдаха”, – крикнули люди, “У неї все вийде”, – тихо сказав Бог.

Боже мій, коли я втрачаю надію, допоможи мені згадати, що твоя любов більша, ніж моє розчарування і Твої плани на моє життя кращі, ніж мої мрії.

Бережи те, що в тебе є, не дивися на те, що є в інших. Дякуй Богові що він тобі дав, і він дасть більше.

Якщо ви знайдете час для молитви, то будьте впевнені - Бог знайде час щоб відповісти.

N.N

Коли мені захочеться кинути в когось камінь, Ісусе, нагадай мені про те, що я живу у скляному будинку.

Дарлін Сейла

Дивно, як охоче люди б’ються за релігію і як неохоче живуть за її приписами.

Жан-Жак Руссо

Якщо сьогодні Бог буде на першому місці, то все інше буде на своєму!

св.Аврелій Августин

Молітесь Богові одному, молітесь правді на землі, а більше на землі нікому не поклонітесь.

Тарас Шевченко

Я - крихітний олівчик у руці Господа, який пише лист любові цьому світові…

Мати Тереза

Недарма хтось сказав: Бог створив тварин, щоб відігрівати наші холодні серця.

Марина Москвіна

Коментарі:

Постійно відчувати присутність Творця. Лише це допомагає триматись і не падати у відчай, панікувати, бігти у безлюдне місце та ховатись від усього. Налаштувати себе  та свою свідомість у важливості віднайти самого себе у серці, там де є любов та Творець, який теж там у серці. Все що потрібне людині, вона  носить з собою: спокій, мир, злагода, радість, повага і це ще далеко не все, з того що подарує ЖИТТЯ .


Прокоментувати статтю: