Рецепт пиготуваня холодця з курки

Домашній курячий холодець
Домашній курячий холодець
Домашній курячий холодець
Для приготуваня холодця з курки нам потрібно:
Курячі ніжки, крильця, шийки — 1,5 кг
Куряче філе — 300 г
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Сіль до смаку
Вода — 1,5—2 л
Перець чорний — 4 шт.
Перець запашний — 4 шт.
Гвоздика — 2 шт.
Лавровий листок — 2 шт.
Корінь петрушки — 1 шт.
Біле вино —3—4 ст. л.
Желатин — 1,5 ст. л.

Як приготувати холодець із курки:Курячі ніжки, крильця і шийки варити 3 години. Потім додати куряче філе, очищені цибулю та моркву і варити ще ЗО хв.

Викласти частини курки з каструлі, бульйон процідити крізь дрібне сито. Додати сіль і перець за смаком. Додати до бульйону біле вино.

У 1/4 склянки теплої води замочити желатин на ЗО хв. Розпущений желатин влити у бульйон і проварити 5 хв. Залити бульйоном, що залишився. Зняти м’ясо з кісток і дрібно порубати разом з філе.

Розкласти у формочки, залити бульйоном. Остудити й поставити в холодильник до повного застигання.

Перед подачою на стіл, за бажаням можна прикрасити петрушкою.


Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти






Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2018. Петриків біля якого розташований Тернопіль