Налисники з м’ясом

Млинці з м'ясом - начинка з яловичини і свинячого м'яса з додавання цибулі, часнику і червоного перцю
Млинці з м'ясом - начинка з яловичини і свинячого м'яса з додавання цибулі, часнику і червоного перцю
Млинці з м'ясом - начинка з яловичини і свинячого м'яса з додавання цибулі, часнику і червоного перцю
Для приготуваня млинців з яловичини і свинячого м'яса нам знадобиться:
Молоко— 1л
Яйця — 6 шт.
Борошно — 2 склянки
Цукор — 1 ст. л.
Рослин, олія — 2 ст. л.
Для начинки:
Свинина — 300 г
Яловичина — 300 г
Цибуля — 1 шт.
М’ясний бульйон
Сіль за смаком
Перець до смаку
Помідор — 1 шт.
Як приготувати налисники:
Яйця, сіль і цукор збити міксером, поступово додаючи молоко й борошно до одержання однорідної маси. Наприкінці влити трохи рослинної олії. Консистенція тіста повинна бути як дуже рідка сметана.

Приготувати тонкі млинці для налисників, причому смажити їх тільки з одного боку.


Як приготувати начинку для налисників:М'ясо відварити й пропустити крізь м'ясорубку. До м'яса додати підсмажену цибулю, нарізані кубиками помідори, сіль і перець. Якщо фарш занадто сухий, додати кілька ложок бульйону.


Формуєм налисники:На засмажений бік млинця ложкою викладати начинку, згорнути конвертиком. Обсмажити в гарячій рослинній олії, до якої додати ложку вершкового масла.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль