Для приготуваня млинців з яловичини і свинячого м'яса нам знадобиться:
Молоко— 1л
Яйця — 6 шт.
Борошно — 2 склянки
Цукор — 1 ст. л.
Рослин, олія — 2 ст. л.
Для начинки:
Свинина — 300 г
Яловичина — 300 г
Цибуля — 1 шт.
М’ясний бульйон
Сіль за смаком
Перець до смаку
Помідор — 1 шт.
Як приготувати налисники:Яйця, сіль і цукор збити міксером, поступово додаючи молоко й борошно до одержання однорідної маси. Наприкінці влити трохи рослинної олії. Консистенція тіста повинна бути як дуже рідка сметана.
Приготувати тонкі млинці для налисників, причому смажити їх тільки з одного боку.
Як приготувати начинку для налисників:М'ясо відварити й пропустити крізь м'ясорубку. До м'яса додати підсмажену цибулю, нарізані кубиками помідори, сіль і перець. Якщо фарш занадто сухий, додати кілька ложок бульйону.
Формуєм налисники:На засмажений бік млинця ложкою викладати начинку, згорнути конвертиком. Обсмажити в гарячій рослинній олії, до якої додати ложку вершкового масла.