Для приготуваня печериць зі сметаною нам потрібно:
Печериці — 300 г
Масло вершкове — 1 ст. л.
Вершки або сметана — 2 ст. л.
Лимонний сік — 1 ст. л.
Сіль до смаку
Перець мелений чорний— 1/4ч.л.
Зелень петрушки або кропу
Томатний соус — 1 ст. л.
Як приготувати смажені печериці зі сметаноюі:Печериці порізати пластинками й обсмажити на вершковому маслі на сильному вогні. Приправити сіллю, перцем, додати дрібно нарізану зелень. Вершки або сметану змішати з томатним соусом, влити цю суміш до грибів, коли капелюшки стануть м’якими, і прокип'ятити кілька хвилин.Перед подачею збризнути лимонним соком. Гриби можна подавати з вареною або смаженою картоплею, рисом.