Пиріжки з потрушками

  Рецепти / Випічка
Пиріжки з потрушками

Для приготування пиріжків з потрушками нам знадобиться:
Борошно — 400 г
Дріжджі сухі — 1 ч. л.
Цукор — 1 ст. л.
Масло вершкове — 2 ст. л.
Яйця — 1 шт.
Сіль— 1/4ч.л.
Вода — 130 г
Для начинки:
Потрухи — 700 г
Цибуля — 2 шт.
Перець мелений чорний
Сіль за смаком
Вершкове масло — 50 г
Рослин, олія
Як приготувати тісто для пиріжків з потрушками:
у теплій воді розвести дріжджі, додати цукор, 100 г борошна, розмішати й дати постояти ЗО хв., поки опара спіниться. Додати борошно, що залишилося, розтоплене вершкове масло, ледь збите яйце, сіль. Вимісити тісто, накрити серветкою й залишити в теплі на 2-3 години. Потім тісто обім’яти й знову залишити в теплому місці.
Як приготовати потрухи для пиріжків: відварити потрухи, пропустити крізь м'ясорубку, покласти на сковороду з підсмаженою цибулею і трохи пропарити. Посолити, поперчити.
Формуєм пиріжки: у невеликі коржі з тіста викладати начинку й маленький шматочок вершкового масла. Зліпити пиріжки.Викласти пиріжки на змазаний маслом лист, дати постояти 15 хв. Змазати пиріжки яйцем і випікати 15 хв. при температурі 200 °С.Готові пиріжки дістати з духовки, накрити серветкою й дати постояти 15-20 хв.

Схожі новини по темі Рецепти / Випічка



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль