Пиріжки з капустою

  Рецепти / Випічка
Пиріжки з капустою

Для приготування пиріжків дріжджових з капустою нам знадобиться:
Молоко — 2 склянки
Цукор — 1 ст. л.
Дріжджі сухі — 1 ст. л.
Масло вершкове — 2 ст. л.
Яйце — 1 шт.
Сіль — 1ч.л.
Борошно — 5,5 — 6 склянок
Для начинки:
Масло вершкове — 1 ст. л.
Капуста — 1/2 середнього розміру
Яйця — 6 шт.
Сіль за смаком
Як приготувати тісто для пиріжків:
У 0,5 склянки теплого молока додати цукор і дріжджі. Поставити в тепле місце на 10 хв. Молоко, що залишилося, змішати з розтопленим маслом, яйцем, сіллю. Додати розведені дріжджі. Вимішувати й поступово додавати борошно, поки тісто не стане еластичним. Прикрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1 годину. Тісто повинно збільшитися в розмірі вдвічі.
Як приготувати начинку з капусти:Для приготування начинки обсмажити нашатковану капусту на вершковому, маслі. Додати добре подрібнені варені яйця, сіль і перець за смаком.
Готуємо пиріжки:Сформувати кружечки, викласти начинку на середину й зліпити пиріжки. Дати їм ще раз піднятися. Пиріжки викласти на змащений маслом лист пергаменту, змастити жовтком і випікати при температурі 200 °С 20 хв.

Схожі новини по темі Рецепти / Випічка



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль