Рецепт приготуваня смачної ковбаси домашньої

Рецепт приготуваня смачної ковбаси домашньої

Для приготуваня домашної ковбаси нам потрібно:
Свинина — 1кг
Телятина — 200 г
Сало — 400г
Часник — 1 голівка
Перець мелений чорний — 1/2ч.л.
Сіль — 2 ч.л.
Кишки очищені — 300 г
Як приготувати ковбасу домашню:
М'ясо й сало нарізати маленькими кубиками, додати часник, пропущений крізь часниковий прес, сіль і перець. Влити трохи води. Фарш добре вимісити.За допомогою м'ясорубки нещільно заповнити кишки. Зав'язати кінці й поставити ковбасу в холодне місце на 5 годин.Викласти ковбасу на лист, проколоти в декількох місцях голкою. Смажити 1 годину, періодично перевертаючи й проколюючи голкою.

Схожі новини по темі Святкові рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль