Для приготуваня домашної ковбаси нам потрібно:
Свинина — 1кг
Телятина — 200 г
Сало — 400г
Часник — 1 голівка
Перець мелений чорний — 1/2ч.л.
Сіль — 2 ч.л.
Кишки очищені — 300 г
Як приготувати ковбасу домашню: М'ясо й сало нарізати маленькими кубиками, додати часник, пропущений крізь часниковий прес, сіль і перець. Влити трохи води. Фарш добре вимісити.За допомогою м'ясорубки нещільно заповнити кишки. Зав'язати кінці й поставити ковбасу в холодне місце на 5 годин.Викласти ковбасу на лист, проколоти в декількох місцях голкою. Смажити 1 годину, періодично перевертаючи й проколюючи голкою.