Для приготуваня картопляних оладок нам потрібно:
Червона ікра — 1 банка.
Картоплі — пів кілограма.
Цибулина — 1 шт.
Яйце — 1 шт.
Ворошно — 2 ст. л.
Сіль за смаком.
Рослина олія.
Для приготуваня соусу:
Сметани — 100 г
Майонез — 1 ст. л.
Кріп
Як приготувати оладки:Очищену картоплю й цибулю натерти на тертці. Додати борошно, яйце, сіль і все ретельно перемішати. На добре розігрітій сковороді з рослиною олією на повільному вогні посмажити оладки до золотавої скоринки.
Як приготувати соус: змішати сметану з майонезом.
На кожну оладку покласти 1ч.л., ікри й 1ч.л., соусу. Прикрасити гілочкою кропу.