Приготуйте за нашим простим рецептом цей легкий і ніжний суп-пюре з насиченим вершковим смаком. Курячий суп обов'язково сподобається вам і вашим близьким. Подавайте суп до столу з сухариками й рубаною зеленню.
Наріжемо дрібненько цибулю та обсмажимо на олії до прозорості. Моркву натремо на грубій тертці та додамо в сковорідку до цибулі. Продовжуємо смажити, не забуваючи помішувати.
З готового бульйону виймемо цибулю, моркву і перець горошок, вони більше не знадобляться. Також виймемо з бульйону куряче м'ясо і картоплю. М'ясо наріжемо дрібненько, картоплю помнемо м'ячкою.
Підготовлене нарізане м'ясо та пом'яту картоплю перекладемо в бульйон, додамо підсмажену цибулю і моркву. Далі все це збиваємо занурювальним блендером.
Готовий суп посолимо та поперчимо за смаком, влиймо вершки та на маленькому газі прогріємо, не доводячи до кипіння. Подавати до столу з сухариками та зеленню. Смачного Вам!