Курячий суп-пюре

  Рецепти / Супи

Приготуйте за нашим простим рецептом цей легкий і ніжний суп-пюре з насиченим вершковим смаком. Курячий суп обов'язково сподобається вам і вашим близьким. Подавайте суп до столу з сухариками й рубаною зеленню.

Для приготування курячого супу нам знадобиться:
Куряча грудка - 1 шт.,
Морква - 2 шт.,
Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
Картопля - 4 шт.,
Вершки (20% жирності) - 150 мл,
Зелень для подачі,
Сіль, перець за смаком,
Рослинна олія для смаження.
Як приготувати курячий суп-пюре:
Для початку очистимо, цибулю і моркву. Курку добре промиємо. У каструлю покладемо курку, начищену картоплю, 1 цибулину, 1 морквину і перець горошок. Все залиймо кип’яченою водою і ставимо варити на 1 годину.

Наріжемо дрібненько цибулю та обсмажимо на олії до прозорості. Моркву натремо на грубій тертці та додамо в сковорідку до цибулі. Продовжуємо смажити, не забуваючи помішувати.
З готового бульйону виймемо цибулю, моркву і перець горошок, вони більше не знадобляться. Також виймемо з бульйону куряче м'ясо і картоплю. М'ясо наріжемо дрібненько, картоплю помнемо м'ячкою.

Як приготувати курячий суп-пюре

Підготовлене нарізане м'ясо та пом'яту картоплю перекладемо в бульйон, додамо підсмажену цибулю і моркву. Далі все це збиваємо занурювальним блендером.

Готовий суп посолимо та поперчимо за смаком, влиймо вершки та на маленькому газі прогріємо, не доводячи до кипіння. Подавати до столу з сухариками та зеленню. Смачного Вам!

Схожі новини по темі Рецепти / Супи



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль