Сирна закуска популярна у Франції, де вона називається «Мізки ткача». Незважаючи на неїстівну назву, сама закуска дуже пікантна і смачна. Готується вона з сиру або м'якого домашнього сиру. Подавати закуску до фуршету чи до святкового столу краще на шматочках чорного або зернового хліба з скибочками овочів (помідорів, огірків, перцю).
Усі нарізані інгредієнти додаємо до сиру і добре перемішуємо. Додаємо винний оцет, оливкове масло до сиру, солимо перчимо та знову ретельно перемішуємо. Далі перекладаємо приготовлений сир у контейнер, закриваємо кришкою та кладемо в холодильник на декілька годин, щоб настоявся.
Перед подачею до святкового чи фуршетного столу поріжемо хліб на невеличкі кусочки, підсушимо в тостері або в духовці. Намастимо приготовленим сиром, прикрасимо зеленю і можна подавати до святкового столу. Смачного!