У червоної капусти більше вітамінів і мікроелементів, ніж у білокачанної. Проте, її використовують в готуванні не так часто. Приготуйте цей чудовий салат разом з нами, він обов'язково стане вашим улюбленим.
Для приготування салату нам буде потрібно:
Червона капуста - 3 частини,
Буряк - 2 частини,
Чорнослив - 1 частина,
Зелена цибуля - за смаком,
Олія - 2 - 3 ст. ложки,
Сіль та перець за смаком.
Як приготувати салат: Помиємо буряк, обсушимо паперовим полотенцем, очистимо і натремо на тертці. Наріжемо зелену цибульку. Далі поставимо розігріти трохи олії, додаємо буряк і тушкуємо буряк до м'якого стану. Поки буряк тушкується, нарізаємо червону капусту, трохи перемнемо, щоб вона стала м’якшою.
Чорнослив промийте і розріжте на 3-4 частини. Беремо відповідний посуд, даємо нарізану капусту, приготований буряк, подрібнену цибулю і порізаний на частини чорнослив, солимо і перчимо до смаку, додамо ще трохи олії, бажано оливкової і все перемішуємо. От салат і готовий, можна подавати до столу. Смачного Вам!