Печінка містить величезну кількість корисних і поживних речовин. Урізноманітніть ваш святковий стіл салатом з печінки, який можна приготувати за нашим простим рецептом з фото!
Щоб плівка з печінки легше знімалася, опустіть печінку на кілька секунд у гарячу воду.
Готову, відварену печінку остудимо і натремо на тертці. Мариновані огірочки дрібненько наріжемо. Цибулю нарізаємо кільцями і обсмажимо на олії до м'якості. А от моркву поріжемо тонкою соломкою і додамо в сковороду до цибулі, продовжуємо смажити ще кілька хвилин.
Перекладемо у велику миску терту печінку, нарізані огірки, обсмажені цибулю і моркву. Перемішаємо усі інгредієнти нашого салату, заправимо сіллю і перцем, заправимо майонезом. Бажано поставити салат в холодильник на 2-3 години, щоб він настоявся.