Салат з печінки

Простий рецепт приготування салату з печінки, який урізноманітнить ваш святковий стіл

Простий рецепт приготування салату з печінки, який урізноманітнить ваш святковий стіл

Печінка містить величезну кількість корисних і поживних речовин. Урізноманітніть ваш святковий стіл салатом з печінки, який можна приготувати за нашим простим рецептом з фото!

Щоб плівка з печінки легше знімалася, опустіть печінку на кілька секунд у гарячу воду.


Для приготування салату з печінки, нам знадобиться
Для приготування салату з печінки, нам знадобиться:
Печінка яловича - 300 г,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Морква - 1-2 шт.,
Огірки мариновані (або солоні) - 100 г,
Майонез - за вашим смаком,
Запашний перець горошком - 3-4 шт.,
Сіль, перець - за смаком,
Рослинна олія для смаження.

Приготування салату з печінки:
Печінку помиємо та очистимо від пліви і прожилок. Замочимо печінку у воді або молоці на 30 хвилин, це зніме з печінки гіркоту і вона стане ніжнішою. Потім перекладемо печінку в каструлю, наллємо води, посолимо і додамо запашний перець горошком. Варимо при слабкому кипінні 30-40 хвилин до готовності, не забуваємо знімати піну.

Готову, відварену печінку остудимо і натремо на тертці. Мариновані огірочки дрібненько наріжемо. Цибулю нарізаємо кільцями і обсмажимо на олії до м'якості. А от моркву поріжемо тонкою соломкою і додамо в сковороду до цибулі, продовжуємо смажити ще кілька хвилин.


Приготування салату з печінки

Перекладемо у велику миску терту печінку, нарізані огірки, обсмажені цибулю і моркву. Перемішаємо усі інгредієнти нашого салату, заправимо сіллю і перцем, заправимо майонезом. Бажано поставити салат в холодильник на 2-3 години, щоб він настоявся.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль