Мавпу привертає все яскраве і незвичайне, так що приготувавши такі шашлички до новорічного святкового столу чи до фуршету, ви доставите покровительці року (і собі заодно) величезне задоволення, і крім того, притягатимете до себе фінансову удачу.
Для приготування фруктових шашликів нам знадобиться (на 2-4 порції):
Персики (середні) - 2 шт.,
Сливи (досить жорсткі, великі) - 2 шт.,
Виноград червоний (великий) – біля 12 ягід,
Бекон сирокопчений (нарізка) - 8 скибочок,
Лимонний сік - по 5-6 крапель на кожен шашличок,
Дерев'яні шампури - 4 шт.
Як приготувати фруктові шашлички:Для початку замочимо дерев'яні шампури у воді, а ще краще в білому вині. Персики та сливи порозрізуємо на 4 частини. Настав час приготування самого шашличка: персик, виноградина, слива, виноградина, слива, виноградина, персик. Потім обгорнемо кожен шампур з фруктами двома смужками бекону, закріпимо зубочистками, скропимо лимонним соком і запікаємо на грилі 5-7 хвилин.