Приготування коржів для торту: Для приготування коржів, змішаємо мед, цукор, олію та воду і ставимо суміш на вогонь та доводимо до кипіння. Приготовану суміш ретельно перемішуємо та додаємо борошно і соду. Готове тісто потрібно розділити на 6-7 частин. Розкачуємо кожен корж тоненько та ставимо запікати в духовку при температурі 180°С до золотистого кольору.
Приготування крему для торту: Для початку збиваємо яйця з цукром, додаємо одну столову ложку борошна та холодне молоко. Ретельно перемішуємо та ставимо на вогонь, не забуваючи постійно помішувати, до тих пір поки маса не загустіє. Довівши до готовності, знімаємо з плити, даємо остинути. До майбутнього крему додаємо заздалегідь подрібнені горіхи, ванілін та масло і збиваємо міксером.
Коржі перемащуємо приготовленим кремом та по бажанню посипаємо горіхами. Дайте торту постояти деякий час, щоб коржі трохи просочились кремом.