Для приготування десертного салату нам знадобиться:
По одному гроні білого та темного винограду,
Грецькі горіхи – 50 грам
Вершковий сир - 100 г,
Йогурт натуральний густий (може бути сметана) - 100 г,
Цукор - за смаком.
Приготування салату: Для початку змішаємо в мисці вершковий сир і йогурт, додамо цукор і ретельно збиваємо міксером. Ягоди винограду пообриваємо з грона, промиємо та викладемо на паперовий рушник, щоб висохли. Грецькі горіхи треба нарізати не дуже дрібно.
Додаємо виноград до нашого сиропу, перемішаємо та викладемо салат по креманках та посиплемо горіхами. Приготовлений салат перед подачею до святкового столу бажано поставити в холодильних на пів годинки. Смачного Вам!