Смачні закуски з перепелиних яєць

Фаршировані помідори з перепелиними яйцями
Фаршировані помідори з перепелиними яйцями

Фаршировані помідори з перепелиними яйцями

Для приготування закуски з перепелиними яйцями нам знадобиться:
Дві помідори (середнього розміру),
Яйце перепелине - 6 шт.,
Дві ложки зелені кропу і петрушки (подрібненої),
Натертий сир тертий - 4 ст. ложки (по 2 ст. ложки в кожну помідорову чашечку),
Сіль,Перець.
Як приготувати фаршировані помідори:
З помідорів зрізуємо верхівки та виймемо м’якоть. У таким чином приготовлені чашечки збиваємо по три перепелиних яйця. Солимо, перчимо, посипаємо кропом та петрушкою. Далі акуратно вимішаємо та посипаємо тертим сиром. Можна нашу закуску ставити у духовку, розігріту до температури 180-200 градусів і готувати, поки не розплавиться сир.


Смачна закуска з перепелиних яєць і форелі

Для приготування смачної закуски до святкового столу нам знадобиться:
Перепелині яйця - 12 шт.,
Форель слабо солена - 12 скибочок,
Кріп - кілька гілочок,
Лимон - 0,5 шт.,
Листя салати.
Як приготувати смачну закуску з перепелиних яєць:
Для початку відваримо перепелині яйця, остудимо та очистимо від шкаралупи. Обернемо кожне яйце заздалегідь нарізаними скибками форелі та викладемо на блюдо з салатним листям. Ну і звичайно прикрасимо смачненьку страву зеленню кропу і лимонними дольками.


Салат до святкового столу з перепелиними яйцями і беконом
Салат до святкового столу з перепелиними яйцями і беконом

Салат до святкового столу з перепелиними яйцями і беконом

Для приготування салату нам знадобиться:
Салатний мікс - 50 г,
Перепелині яйця - 8 шт.,
Помідори черрі - 10 шт.,
Бекон в’ялений - 6 скибочок,
Сир Пармезан (тертий) - 1 ст. ложка,
Прованські трави - 0,5-1 ч. Ложка,
Оливкова олія,
Сік лимона,
Сіль та перець.
Як приготувати салат:
Відваримо на круто перепелині яйця і остудимо в холодній воді (так їх легше буде очистити від шкаралупи). Очистимо від шкаралупи та порозрізуємо навпіл. Помідори черрі також порозрізуємо на половинки. В окремому посуді до Мікс-салату додаємо прованські трави, поллємо соком лимона і оливковим маслом та ретельно перемішаємо. Заправлений таким чином мікс-салат викладемо на тарілку.На салатні листя викласти красиво скибочки бекону, половинки перепелиних яєць і помідори черрі. Салат перед подачею посолити і поперчити за смаком, посипати пармезаном.


Рецепт приготування м'ясних кульок з перепелиними яйцями
Рецепт приготування м'ясних кульок з перепелиними яйцями

Рецепт приготування м'ясних кульок з перепелиними яйцями

Для приготування закуски з перепелиними яйцями нам знадобиться:
М'ясний фарш - 500 г,
Перепелині яйця - 13 шт.,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Манна крупа - 1 ст. ложка,
Зелень кропу - 0,5 пучка,
Олія для смаження,
Салатні листя,
Овочі,
Зелень,
Сіль, перець.
Як приготувати м’ясні кульки:
Зваримо десять перепелиних яєць та поставимо студити. Наріжемо цибульку та злегка підсмажимо на сковорідці, не забуваємо посолити. До фаршу даємо одну столову ложку манки, нарізаний кріп, збиваємо три перепелиних яйця, солимо, перчимо та все ретельно перемішуємо. Відставимо приготований фарш у прохолодне місце на пів годинки.

Фарш вже настоявся, тож беремося до приготування кульок. Розділимо фарш на 10 частин та сформуємо з кожної частинки невеликий коржик, помістимо у нього зварене на круто перепелине яйце. Далі з'єднуємо краї коржика так, щоб яйце виявилося всередині, таким чином скатуємо велику фрикадельку. На заздалегідь розігрітій сковорідці обсмажуємо м'ясні кульки на маслі з усіх боків, потім доводимо до готовності під кришкою або в духовці, не забуваємо зменшити газ. Подавати м’ясні кульки до святкового столу на листі салату з овочами і зеленню.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль