Якщо Ви любите курячий паштет і хотіли би подати до святкового столу, то спробуйте приготувати закуску в оригінальних тарталетках за простим рецептом з фото.
Ця смачна та оригінальна закуска підійде як для повсякденного, так і для святкового, чи фуршетного столу.
Ретельно промиємо курячу печінку та по можливості видалимо прожилки і перекладемо в чашу блендера. Збиваємо блендером до однорідної маси. Потім викладемо підсмажену цибулю з морквою до печінки, і знову зіб’ємо блендером.
Далі відділимо білок від жовтка. Білок можна поставити в холодильник, щоб охолонув, легше буде збивати. Отже збиваємо білок міксером до утворення густої піни, потім додаємо жовтки, три ложки сметани, сіль і перець, все ще раз збиваємо міксером, але на малих оборотах.
В суміш курячої печінки з цибулькою та морквою додаємо дві столових ложки борошна та ретельно вимішуємо. Як вимішали, то додаємо по трохи збиті білки і далі вимішуємо.
Листкове тісто розкачаємо та наріжемо квадратиками по розміру під силіконові формочки.
Уклавши у форми тісто, наповнимо печінковою масою. От і все, можна випікати у заздалегідь розігрітій духовці до 180С до готовності, приблизно 25-30 хв.