Знайомий смак, незвичайна подача - це найкраща закуска для новорічного столу. Улюблений багатьма салат з печінки тріски можна приготувати за нашим простим рецептом з фото і подати у вигляді кульок.
Далі натремо на дрібній тертці яйця та твердий сир. Поріжемо дрібненько базилік. Відкривши баночку печінки тріски, злиймо усю олію, перекладемо в миску і ретельно розімнемо вилкою. Потім додамо до печінки наші підготовлені інгредієнти, тобто потерті сир та яйця, нарізаний базилік, поллємо соєвим соусом та усе ретельно перемішаємо. Дійшла черга і до останнього компоненту, кунжута, який потрібно швиденько обсмажити на заздалегідь розігрітій сковороді. Висипаємо підсмажений кунжут на тарілку, а з маси сформуємо невеличкі кульки і обкачаємо в кунжуті. До подачі тримайте закуску в холодильнику.