М'ясо запеченої курки з ароматом і смаком апельсина налаштує на святкову атмосферу і підніме настрій напередодні Нового 2015 року і Різдва Христового. По-справжньому святкова страва до святкового новорічного столу, хоча дуже простий рецепт приготування. Спробуйте приготувати по нашому простому рецепту з фото, і ви насолодитися нотками цитрусових в поєднанні ніжного курячого запеченого м'яса.
Для приготування запеченої курки з апельсинами нам знадобиться:
Курка - 2 шт.,
Апельсин - 2 шт.,
Картопля - 1-1,5 кг,
Прованські трави - 1 ст. ложка,
Червоний мелений перець солодкий - 1 ч. ложка,
Червоний мелений перець гострий - 0,5 ч. ложки,
Приправа для курки - 1-2 ч. Ложки,
Панірувальні сухарі з сиром - 2 ст. ложки,
Зелений салат - 1 пучок,
Сіль.
Очищену картоплю розрізаємо на шість частин, посолимо, додамо прованських трав і ретельно перемішаємо.
Курочка наша промаринувалася, можна додавати картоплю і ставити у заздалегідь розігріту духовку. Готуємо курочку з апельсинами хвилин 35-40 при температурі 180 градусів.