Куряча домашня ковбаса, приготована за простим домашнім рецептом з фото натуральна, смачна та ароматна. Таку ковбаску можна приготувати з усіх видів м'яса, птиці і навіть риби. Якщо ви любите бутерброди з ковбасою, зовсім не обов'язково купувати її в магазині. Домашню ковбасу приготувати за нашим рецептом з фото зовсім не складно, а в складі у неї будуть виключно натуральні інгредієнти.
Приготування курячої ковбаси: Із промитих курячих грудок видалимо шкіру і обріжемо м'ясо з кісток. М'ясо наріжемо кубиками і подрібнимо блендером. Якщо у вас немає бленд ера, то пропустимо через м’ясорубку.
Далі поріжемо дрібненько часник. Збиваємо у курячий фарш яйце і додаємо часник, сіль і перець, крохмаль і спеції. Усе ретельно перемішуємо, або збиваємо блендером, потроху підливаючи вершки.
Відріжте шматок від рукава для запікання, розріжте його так, щоб вийшов один довгий лист плівки. Розкладіть плівку на столі, покладіть на край трохи фаршу, загорніть і зв'яжіть кінці. Краще робити невеликі ковбаски, які потім помістяться в каструлю або чашу пароварки. Перед випіканням поставте підготовлені ковбаски в холодильник на 1-2 години.
Готуйте ковбаски в пароварці 25-30 хв. або варіть у воді такий же час. Готову ковбасу остудіть, видаліть плівку і поставте знову в холодильник на 1-2 години.