Помідори, фаршировані рисом

Помідори, фаршировані рисом

Для приготування овочевої закуски на дві персони нам знадобиться
Для приготування овочевої закуски на дві персони нам знадобиться:
Помідори – 2 шт.,
Перець солодкий жовтий - 0,5 шт.,
Яйце куряче - 1 шт.,
Рис відварний - 4 ст. ложки,
Зелень кропу - кілька гілочок,
Сир - 20-30 г,
Салатний мікс - за смаком,
Олія оливкова або звичайна - за смаком,
Сік лимона - 1 ст. ложка,
Сіль.

Приготування фаршированих помідорів:
Для початку поставимо варити рис. Натремо на терці сир, поріжемо дрібненько кріп, а перець наріжемо кубиками.
Приготування фаршированих помідорів

До відвареного рису даємо натертий сир, кріп та перець, збиваємо яйце, солимо і добре вимішуємо нашу начинку для помідорів. Помідори помиємо та висушимо. Підготовлені помідори розрізаємо навпіл і видалимо серединку чайною ложечкою. Наповніть помідори рисової начинкою, викладіть у форму для запікання і помістіть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 10 - 15 або скористайтеся мікрохвильовкою.

Якщо ви готуєте фаршировані помідори не для фуршету, а як закуску до святкового столу, то на порційні тарілки викладіть підготовлений салат, на салат помістіть готовий фарширований рисом помідор. Полийте блюдо невеликою кількістю оливкової олії змішаного з лимонним соком. Прикрасьте блюдо по своєму смаку.

Схожі новини по темі Салати і закуски / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль