Простий рецепт приготування пирога з молодою капустою заслуговує на особливу увагу. Пиріг готується дуже просто і швидко. А подавати випічку можна до святкового столу замість хліба до перших страв або як закуску до різних напоїв.
Наріжемо дрібненько білу цибульку та нашаткуємо капусту. На заздалегідь розігріту сковороду викладаємо капусту та цибулю, поливаємо олією, солимо і готуємо 3-5 хвилин. По готовності даємо остинути.
Далі нарізаємо петрушку, сир натираємо на середній терці, а свинячі відбивні нарізаємо кубиком.
У відповідній по об’єму каструлі вимішуємо усі наші інгредієнти, додаємо яєчно-молочну суміш, і знову вимішаємо. Дійшла черга і до тіста, отже тісто трохи розкачайте та викладіть на бляшку чи силіконову форму з високими бортами. Понаколюйте тісто виделкою та поставте в холодильник, дамо трохи охолонути. На готове тісто викладаємо нашу начинку. Помідори черрі порозрізуємо на половинки і повикладаємо на пиріг. Частину помідорів втопимо в начинці, частина залишимо на поверхні.
Ну от наш пиріг маже готовий, залишилось поставити в духовку, розігріту до 190 градусів, і випікати 20-25 хвилин.
Дивіться також відео рецепт приготування пирога з капустою, який готується дуже швидко!