Суп на курячому бульйоні

  Рецепти / Супи
Суп на курячому бульйоні

Суп на курячому бульйоні виходить дуже ніжним, смачними та ароматними. Солодкий перець надає пікантність цій смачній першій страві.


Для приготування супу на курячому бульйоні по нашому рецепту нам знадобиться:
Курка – десь на 1,5 кг.,
4 літри води, бажано кип'яченої.,
Капуста – половинка головки.,
Перець солодкий жовтий та червоний, по одному.,
Цибуля та морква – 1-2 шт.,
Часник - 3 зубчики або більше за бажанням,
Томатне пюре - 0,5 склянки,
Сіль та перець.
Приготування супу на курячому бульйоні:
Курочку сполоснемо і поріжемо на частини, при бажанні можна зняти шкіру і ставимо варитися приблизно на 1 годину. Обов'язково збираємо піну, що утворюється при кипінні. Солити бульйон бажано десь за 15 хв. до його готовності.

Поки готовиться бульйон з курки, наріжемо дрібненько моркву, цибулю, червоний та жовтий перці, капусту.

З готового бульйону вийміть курку, відокремте м'ясо від кісток. При бажанні курячі ніжки можна залишити з кісточками.

Кидаємо у бульйон моркву з цибулею і доводимо до кипіння. Як тільки бульйон закипить, кидаємо нашатковану капусту і варимо хвилин 20. Додайте в каструлю солодкий перець, часник, томатне пюре і варимо ще хвилин 15. Хвилин за 10 до готовності спробуйте суп на смак, поперчіть і при необхідності додайте солі. Подавайте приготований суп з курячим м'ясом, сметаною і подрібненою зеленню на свій смак.

Легко і просто ви зможете приготувати суп на свинячих реберцях зі свіжою капустою, якщо подивитеся цей відео рецепт приготування:


Схожі новини по темі Рецепти / Супи



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль