Суп на курячому бульйоні виходить дуже ніжним, смачними та ароматними. Солодкий перець надає пікантність цій смачній першій страві.
Поки готовиться бульйон з курки, наріжемо дрібненько моркву, цибулю, червоний та жовтий перці, капусту.
З готового бульйону вийміть курку, відокремте м'ясо від кісток. При бажанні курячі ніжки можна залишити з кісточками.
Кидаємо у бульйон моркву з цибулею і доводимо до кипіння. Як тільки бульйон закипить, кидаємо нашатковану капусту і варимо хвилин 20. Додайте в каструлю солодкий перець, часник, томатне пюре і варимо ще хвилин 15. Хвилин за 10 до готовності спробуйте суп на смак, поперчіть і при необхідності додайте солі. Подавайте приготований суп з курячим м'ясом, сметаною і подрібненою зеленню на свій смак.
Легко і просто ви зможете приготувати суп на свинячих реберцях зі свіжою капустою, якщо подивитеся цей відео рецепт приготування: