Молоді кабачки дуже ніжні і не вимагають великої термічної обробки. Лимон дозволяє розкрити смак кабачків і додає вітамін С нашому блюду, часник надає пікантну нотку салату. Страва готується всього кілька хвилин.
Приготування салату з кабачків: знявши шкірку з цілого лимона, розрізаємо його на половину, оскільки до салату з кабачків нам знадобиться тільки половина лимону. Помитий кабачок нарізаємо на тоненькі скибочки, а потім соломкою.
На розігріту сковороду викладаємо порізаний на частинки часник і готуємо його на середньому вогні приблизно одну-дві хвилини. Потім викладаємо на сковороду підготовлений кабачок. Поливаємо соком з половини лимона, ретельно перемішаємо і готуємо на середньому вогні приблизно 4-6 хвилин. Якщо кабачок стане м’який, то можна знімати з плити.
Кабачки відразу викласти в салатник або іншу посуд, Посолити, перемішати, посипати лимонною цедрою і прикрасити зеленню петрушки.
Подивіться також ще один відео рецепт приготування салату з кабачків.