Для початку просіємо борошно і в мисці вимішаємо з мукою цукор, ваніль і розпушувач.
Далі на сковорідці розтопимо вершкове масло, яке потім вимішаємо з яйцями і добре збиваємо міксером. Додаємо молоко і знову ретельно збиваємо. Цим і будемо розводити наше тісто. Отже виливаємо яєчно-молочно-вершкову суміш у борошно і збиваємо до однорідного стану. Маса повинна вийти як густа сметана. З вишні видаліть кісточки і додайте в тісто.
Розкладіть тісто по силіконовим формочках і поставте їх випікатися в духовку хвилин на 20 при 190-200 градусах. Готові кекси дістаньте з формочок і остудіть на решітці. При бажанні ви можете посипати кекси з вишнею цукровою пудрою.