Рецепт приготування салату з болгарським перцем, яблуками і зеленню - найкращий варіант перекусу, чи як страва до святкового столу. Нуль калорій, багато вітамінів і максимум користі для фігури і травлення. Салат хороший як в якості закуски, гарніру до м'яса або риби, а також в якості самостійного блюда для легкої вечері .
Листя салату бажано порвати руками, а не різати ножем. Підготовлену, та подрібнену салату розкладемо по тарілках.
У перцю видаляємо насіння і плодоніжку і нарізаємо тонкими брусочками. Цибульку чистимо, розрізаємо навпіл і нарізаємо дрібненько. Яблуко теж очищаємо від серцевини і нарізаємо тонкими брусочками. Заздалегідь подрібнимо зелень кропу та петрушки.
Підготовлений перець, цибулю та яблука змішуємо з подрібненою зеленню і ретельно перемішуємо.
Викладаємо наш салат з болгарським перцем на салатні листя, солимо за смаком і поливаємо олією з виноградних кісточок. Також за бажанням салат можна прикрасити зеленню і подавати до столу.
Рецептів приготування салатів з болгарським перцем дуже багато, і головний їх плюс в тому, що всі салати дуже корисні для здоров’я.