А ви любите салати з болгарським перцем?

Вітамінний салат з болгарським перцем

Вітамінний салат з болгарським перцем

Рецепт приготування салату з болгарським перцем, яблуками і зеленню - найкращий варіант перекусу, чи як страва до святкового столу. Нуль калорій, багато вітамінів і максимум користі для фігури і травлення. Салат хороший як в якості закуски, гарніру до м'яса або риби, а також в якості самостійного блюда для легкої вечері .


Для приготування салату з болгарським перцем нам знадобиться:
Солодкий перець - 2 шт.,
Цибуля салатна червона - 1 шт.,
Яблуко (велике) - 1 шт.,
Зелень кропу - 10 г,
Зелень петрушки - 10 г,
Зелений листовий салат - 30-50 г,
Масло з виноградних кісточок,
Сіль.
Як приготувати салат з болгарським перцем:

Вітамінний салат з болгарським перцем

Листя салату бажано порвати руками, а не різати ножем. Підготовлену, та подрібнену салату розкладемо по тарілках.
У перцю видаляємо насіння і плодоніжку і нарізаємо тонкими брусочками. Цибульку чистимо, розрізаємо навпіл і нарізаємо дрібненько. Яблуко теж очищаємо від серцевини і нарізаємо тонкими брусочками. Заздалегідь подрібнимо зелень кропу та петрушки.

Підготовлений перець, цибулю та яблука змішуємо з подрібненою зеленню і ретельно перемішуємо.
Викладаємо наш салат з болгарським перцем на салатні листя, солимо за смаком і поливаємо олією з виноградних кісточок. Також за бажанням салат можна прикрасити зеленню і подавати до столу.

Рецептів приготування салатів з болгарським перцем дуже багато, і головний їх плюс в тому, що всі салати дуже корисні для здоров’я.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль