Для приготування курячих крилець нам знадобиться:
Курячі крила - 500 г ,
Мед - 2 ст. ложки ,
Соєвий соус - 2-3 ст. ложки ,
Олія - 2 ст. ложки ,
Лимон - 0,5 шт. ,
Червоний гострий перець ,
Овочі на гарнір і соус за смаком.
Спочатку приготуємо маринад. Для його приготування змішаємо дві столових ложки меду з двома, трьома ложками соєвого соусу. Додаємо необхідну кількість рослинного масла та сік з лимону і все ретельно перемішуємо. Виливаємо наш маринад у посуд з крильцями і ставимо маринуватися у прохолодне місце. Не спішіть, дайте крилам добре промаринуватися, чим довше вони будуть маринуватися , тим краще просочаться усіма складовими маринаду.
Форму для запікання застеляємо папером або фольгою і викладемо наші замариновані курячі крильця. Застелите форму для запікання фольгою або папером для запікання , викладіть замариновані крила. Посипте крила червоним гострим перцем. Можна запікати і на решітці, але обов’язково підставте знизу деко, щоб мав куди скапувати жир. Запікайте крила хвилин 30-35, при температурі 180 градусів в духовці. Ще хвилин 5 можна запікати при максимальній температурі.
Подайте курячі крильця в медово-соєвому соусі з салатом з овочів за смаком і соусами на вибір.