Курячі крильця в медово-соєвому соусі

Рецепт приготування курячих крилець у медово-соєвому соусі

Для приготування курячих крилець нам знадобиться:
Курячі крила - 500 г ,
Мед - 2 ст. ложки ,
Соєвий соус - 2-3 ст. ложки ,
Олія - 2 ст. ложки ,
Лимон - 0,5 шт. ,
Червоний гострий перець ,
Овочі на гарнір і соус за смаком.


Рецепт приготування курячих крилець у медово-соєвому соусіРецепт приготування курячих крилець у медово-соєвому соусі

Спочатку приготуємо маринад. Для його приготування змішаємо дві столових ложки меду з двома, трьома ложками соєвого соусу. Додаємо необхідну кількість рослинного масла та сік з лимону і все ретельно перемішуємо. Виливаємо наш маринад у посуд з крильцями і ставимо маринуватися у прохолодне місце. Не спішіть, дайте крилам добре промаринуватися, чим довше вони будуть маринуватися , тим краще просочаться усіма складовими маринаду.

Форму для запікання застеляємо папером або фольгою і викладемо наші замариновані курячі крильця. Застелите форму для запікання фольгою або папером для запікання , викладіть замариновані крила. Посипте крила червоним гострим перцем. Можна запікати і на решітці, але обов’язково підставте знизу деко, щоб мав куди скапувати жир. Запікайте крила хвилин 30-35, при температурі 180 градусів в духовці. Ще хвилин 5 можна запікати при максимальній температурі.

Подайте курячі крильця в медово-соєвому соусі з салатом з овочів за смаком і соусами на вибір.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль