Усі м'ясні інгредієнти нарізати на скибочки однакової товщини і змастити кожен шматочок гірчицею. Зелень вимити і ретельно обсушити або в спеціальному пристосуванні, або на рушнику. На тарілку викласти салатні листя, на них шарами - м'ясну нарізку. Зверху сформувати «стіг» із зелені. Можна перемішати кінзу, петрушку, кріп і зелену цибулю або кожен вид пряних трав помістити окремими сегментами.
Рекомендації: Прикрасити «стіг» до святкового новорічного столу ви можете їстівними «ромашками» з дайкона. Для серединки використовуйте яскраву моркву. Якщо ж у вас будинку ростуть фіалки, то їх квіти теж підійдуть в якості прикраси.
Варіант рецепту приготування: якщо вам або вашим гостям не подобається жувати цілу зелень то можете її нашаткувати (всю, крім салатних листків) і посипати нею м'ясо. Вийде своєрідний листковий салат без масляної заправки.