М'ясна нарізка «Стіг сіна»

М'ясна нарізка «Стіг сіна»


Інгредієнти (тарілка розрахована на компанію з 6-8 чоловік):

Язик яловичий (варений) - 1 шт.,
Свинина запечена (буженина) - 300 г,
В'ялена яловичина - 300 г,
Грудинка свиняча варено-копчена - 300 г,
Гірчиця - за смаком,
Салат листовий - 1 пучок,
Цибуля зелена - 1 пучок,
Кінза - 1 пучок,
Петрушка - 1 пучок,
Кріп - 1 пучок.
Приготування:


Усі м'ясні інгредієнти нарізати на скибочки однакової товщини і змастити кожен шматочок гірчицею. Зелень вимити і ретельно обсушити або в спеціальному пристосуванні, або на рушнику. На тарілку викласти салатні листя, на них шарами - м'ясну нарізку. Зверху сформувати «стіг» із зелені. Можна перемішати кінзу, петрушку, кріп і зелену цибулю або кожен вид пряних трав помістити окремими сегментами.

Рекомендації: Прикрасити «стіг» до святкового новорічного столу ви можете їстівними «ромашками» з дайкона. Для серединки використовуйте яскраву моркву. Якщо ж у вас будинку ростуть фіалки, то їх квіти теж підійдуть в якості прикраси.

Варіант рецепту приготування: якщо вам або вашим гостям не подобається жувати цілу зелень то можете її нашаткувати (всю, крім салатних листків) і посипати нею м'ясо. Вийде своєрідний листковий салат без масляної заправки.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль