Яблуко і маринований перець нарізати тонкою соломкою, моркву натерти на крупній тертці , у петрушки видалити жорсткі стебла, а листя порубати. З кукурудзи злити рідину.
Змішати в салатнику половину пророщених паростків пшениці, овочі, яблуко, зелень і кукурудзу, посолити, приправити червоним меленим перцем. Заправити лимонним соком і 5-ма столовими ложками оливкової олії, перемішати. Розрівняти салат імітуючи гладке поле, зверху викласти решту паростків пшениці і побризкати 1-ю столовою ложкою оливкової олії.
Рекомендації: якщо хочете додати страві до святкового новорічного столу яскравих фарб, то прикрасьте салат, зробивши з консервованого червоного перцю кілька «маків». Серединки квітів можна зробити з порізаних кружечками маслин без кісточок , а роль листочків відмінно впорається зелень петрушки.