Салат до новорічного столу з пророщеної пшениці

Салат до новорічного столу з пророщеної пшениціІнгредієнти для приготування салату до новорічного столу ( на великій салатник ):

Паростки пророщеної пшениці - 200 г,
Яблуко велике (солодке ) - 1 шт.,
Морква ( середня) - 4-5 шт.,
Петрушка - 1 пучок,
Кукурудза ( консервована ) - 1 банка,
Перець паприка ( маринований ) - 4 шт.,
Сіль - за смаком,
Перець червоний солодкий мелений - 2 ч. ложки,
Лимонний сік - 2 ст. ложки,
Оливкова олія - 6 ст. ложок.
Приготування салату до новорічного столу:


Яблуко і маринований перець нарізати тонкою соломкою, моркву натерти на крупній тертці , у петрушки видалити жорсткі стебла, а листя порубати. З кукурудзи злити рідину.

Змішати в салатнику половину пророщених паростків пшениці, овочі, яблуко, зелень і кукурудзу, посолити, приправити червоним меленим перцем. Заправити лимонним соком і 5-ма столовими ложками оливкової олії, перемішати. Розрівняти салат імітуючи гладке поле, зверху викласти решту паростків пшениці і побризкати 1-ю столовою ложкою оливкової олії.

Рекомендації: якщо хочете додати страві до святкового новорічного столу яскравих фарб, то прикрасьте салат, зробивши з консервованого червоного перцю кілька «маків». Серединки квітів можна зробити з порізаних кружечками маслин без кісточок , а роль листочків відмінно впорається зелень петрушки.

Схожі новини по темі Салати і закуски / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль