Як вам такий оригінальний спосіб приготування курячих крилець?

Курячі крильця у фритюрі

Курячі крильця у фритюрі

Для приготування курячих крил нам знадобиться:

Курячі крила - 1 кг,
Соєвий соус - 4 ст. ложки,
Рослинна олія - 2 склянки,
Приправа для курки - на свій смак , можна без неї.
Кабачки - 500 г,
Суміш « прованські трави » - 1 ст. ложка,
Цибуля ріпчаста - 1 головка,
Борошно, сіль, перець.

Курячі крильця у фритюрі

У курячих крилах по суглобу відріжемо третю (яка ближче до тушки) фалангу. Вивернемо першу фалангу проти згину так, щоб дві кісточки прорвали шкіру і вийшли назовні. Курку краще тримати паперовим рушником, щоб не ковзала. Перший раз вам може знадобитися ніж, але на другому - третьому крилі це буде робити легко.


Курячі крильця у фритюрі

Зрушуємо шкіру і м'ясо до більшого суглобу , обрізаємо першу фалангу , там все одно нічого немає і витягуємо меншу з двох кісток. З третьої фаланги , так само зсуваємо м'ясо в бік більшого суглоба допомагаючи собі ножем. У результаті у нас вийшов чупа - чупс двох розмірів.


Курячі крильця у фритюрі

Маринуємо курячі крильця 30 хвилин в соєвому соусі, куди додамо за бажанням улюблену приправу для курки. Поки маринується курка наріжемо кабачок кубиками 1х1 см. Обсмажити на олії нарізану кубиком цибулю.


Курячі крильця у фритюрі

Додамо до цибулі кабачки, приправимо прованськими травами, злегка обсмажимо і закривши кришкою залишимо доходити до готовності. Тим часом, обваляємо наші курячі крильця чупа-чупси в борошні, стряхнемо надлишки борошна.

У невеликій каструлі як слід розігріємо рослинне масло й обсмажуємо по 4 хвилини 2-у фалангу і по 5 - третю. Обсмажувати треба буквально по 3-4 шматочки, щоб масло не остигало.

Якщо масло буде холодним, то замість смаження у фритюрі м'ясо буде вбирати в себе масло і тушитися. Готові шматочки викладаємо на паперовий рушник, щоб стекло зайве масло. Подаємо курячі крильця з тушкованим кабачком.

Порада: купуйте відразу багато крил , оскільки вони з'їдаються дуже швидко.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль