У курячих крилах по суглобу відріжемо третю (яка ближче до тушки) фалангу. Вивернемо першу фалангу проти згину так, щоб дві кісточки прорвали шкіру і вийшли назовні. Курку краще тримати паперовим рушником, щоб не ковзала. Перший раз вам може знадобитися ніж, але на другому - третьому крилі це буде робити легко.
Зрушуємо шкіру і м'ясо до більшого суглобу , обрізаємо першу фалангу , там все одно нічого немає і витягуємо меншу з двох кісток. З третьої фаланги , так само зсуваємо м'ясо в бік більшого суглоба допомагаючи собі ножем. У результаті у нас вийшов чупа - чупс двох розмірів.
Маринуємо курячі крильця 30 хвилин в соєвому соусі, куди додамо за бажанням улюблену приправу для курки. Поки маринується курка наріжемо кабачок кубиками 1х1 см. Обсмажити на олії нарізану кубиком цибулю.
Додамо до цибулі кабачки, приправимо прованськими травами, злегка обсмажимо і закривши кришкою залишимо доходити до готовності. Тим часом, обваляємо наші курячі крильця чупа-чупси в борошні, стряхнемо надлишки борошна.
У невеликій каструлі як слід розігріємо рослинне масло й обсмажуємо по 4 хвилини 2-у фалангу і по 5 - третю. Обсмажувати треба буквально по 3-4 шматочки, щоб масло не остигало.
Якщо масло буде холодним, то замість смаження у фритюрі м'ясо буде вбирати в себе масло і тушитися. Готові шматочки викладаємо на паперовий рушник, щоб стекло зайве масло. Подаємо курячі крильця з тушкованим кабачком.
Порада: купуйте відразу багато крил , оскільки вони з'їдаються дуже швидко.