Салатні листя промити, обсушити і нарізати довільно або порвати руками. Петрушку промити, обсушити й подрібнити. Огірок промити, обсушити і розрізати навпіл, потім на тонкі часточки.
Салатні листя, огірок, петрушку викласти на блюдо і полити сумішшю кунжутного масла, лимонного соку, з додаванням солі.
Курячу грудку заздалегідь посолити, поперчити, посипати кунжутом з двох сторін і обсмажити на олії до готовності. Готову курячу грудку в кунжутній обсипці розрізати на частини. Викласти грудку на салат і додати сухариків зі смаком бекону.
Пропонуємо приготувати оригінальний салат з курячої грудки і овочів з цього відео рецепту. М'ясо та овочі - ідеальне поєднання для будь-якої страви, особливо салату.