Які заправки ви найчастіше використовуєте в салаті?

Салат з курячою грудкою і сухариками

Салат з курячою грудкою і сухариками


Для приготування салату нам буде потрібно:

Сухарики зі смаком бекону - 1 пачка,
Листовий салат - 1 пучок,
Петрушка кучерява - 1 пучок,
Огірок - 1 шт.,
Куряча грудка - 1 шт.,
Кунжут - 1 ст. ложка,
Олія для смаження - 1 ст. ложка,
Кунжутне масло - 2 ст. ложки,
Лимонний сік - 2 ст. ложки,
сіль,
Перець.

Салат з курячою грудкою і сухариками

Салатні листя промити, обсушити і нарізати довільно або порвати руками. Петрушку промити, обсушити й подрібнити. Огірок промити, обсушити і розрізати навпіл, потім на тонкі часточки.

Салатні листя, огірок, петрушку викласти на блюдо і полити сумішшю кунжутного масла, лимонного соку, з додаванням солі.


Салат з курячою грудкою і сухариками

Курячу грудку заздалегідь посолити, поперчити, посипати кунжутом з двох сторін і обсмажити на олії до готовності. Готову курячу грудку в кунжутній обсипці розрізати на частини. Викласти грудку на салат і додати сухариків зі смаком бекону.



Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль