Курку миємо у воді , протираємо паперовим рушником , солимо і перчимо. У банку з пивом додаємо кілька гілочок чебрецю.
Курку змащуємо рослинним маслом і посипаємо залишками чебрецю. Пов'язуємо курку кулінарним шпагатом , або простою , складеною в кілька разів швейною ниткою. Надягаємо курку на банку і ставимо в духовку , нагріту до температури 178-200 С на 1 годину. Курка готова , якщо проткнути ніжку в самому товстому місці виделкою або тонким ножем і з неї не сочиться рожевий сік. На гарнір можна подати дрібну смажену картоплю , яку хвилин 5 відварити в підсоленій воді , а потім обсмажити.
Курочку можна приготувати не тільки на пивній банці, але і на скляній . Дивіться і вчіться , а допоможе вам у цьому короткий відео урок приготування смаженої курочки.