Свинину сполоснути водою, промокнути паперовим рушником і обмазати гірчицею. Можна взяти звичайну російську або піжонську, або змішати їх з зернистою. Дати полежати м’ясу хвилин 30.
Обсмажити свинину на ребристій сковороді по 4 хвилини з кожного боку по 2 рази, щоб вийшла сіточка. Картоплю помити щіткою, розрізати на 2 половинки, скласти на деко, змащене рослинним маслом і посипати крупною сіллю. Скласти свинину у форму для запікання, закрити двома шарами фольги поставити на деко поруч з картоплею. Запікати 20 хвилин при температурі 200 градусів С.У блендері змішати кінзу, половину банки консервованої квасолі і пару зубчиків часнику. Якщо хочете, щоб соус був гострим - додайте трохи аджики або соус Табаско. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати мед і почекати, коли суміш почне пузиритися. Обсмажити по 3 хвилини з кожного боку нарізане скибочками яблуко. Якщо хочете, можна посипати яблука корицею. Залишилося тільки «зібрати» нашу смачну страву зі свинини. Шматок свинини, кілька скибочок яблука, запечену картоплю, і полити соусом.