Відварити кукурудзу до готовності в підсоленій воді. Розтопити на чавунній або сталевій сковорідці вершкове масло. Сковорідка з антипригарним покриттям нам не дуже підійде: на ній не залишаються «прижарки» від м'яса.
Нарізати м'ясо кружальцями завтовшки приблизно 1 см. У тарілці змішати борошно, сіль і перець. Обваляти м'ясо в борошні і обсмажити по 3 хвилини з кожного боку на середньо-сильному вогні. Головне, щоб борошно не пригоріло.
Цибулю шалот ріжемо маленькими кубиками. Перекладаємо м'ясо у вогнетривку форму і ставимо в тепле місце. На сковороді обсмажуємо цибулю шалот до прозорості.
Виливаємо вермут. Дерев'яною лопаткою відскребти з дна всі прижарки з м’яса. Коли вермут наполовину википить, додаємо вершки і гірчицю. Перемішуємо і через хвилину вимикаємо вогонь. З гілочок тархуну обриваємо листочки і дрібно їх рубаємо, і додаємо в соус. Кілька листочків залишаємо для прикраси.
З качанів кукурудзи смужками зрізуємо зерна. Викладаємо на підігріту тарілку м'ясо, смужки кукурудзи і поливаємо м'ясо соусом. Як показує практика, соус краще відразу подати ще в невеликій мисочці.