Нам буде потрібно:
Курячі ніжки - 1,5 кг,
Апельсини - 2 шт,
Соус чілі - 2 ст. ложки,
Соєвий соус - 3 ст. ложки,
Імбир (корінь) - 30 г,
Зелень кропу і петрушки - 1 пучок,
Зелена цибуля,
Спеції.
Підготовлені курячі ніжки посолити, поперчити і залишити так від 30 хвилин до 2 годин. Потім готувати на деку при 180-200 градусах хвилин 30-40.
З апельсинів вичавити сік. Корінь імбиру очистити і натерти на тертці. Поєднати в мисці сік, соус чілі, імбир і соєвий соус, збити віночком. Зелень і цибулю подрібнити, додати в соус перед подачею страви.
Викласти готові ніжки на блюдо, полити соусом і подати. На гарнір до такої страви відмінно підійде відварний рис.