Яловичі ребра посолити, поперчити і обсипати борошном. Обсмажити ребра невеликими партіями в каструлі, де ви будете тушити жарке. Бажано обсмажити м'ясо з усіх боків. Готові шматочки викладати на теплу тарілку. Після того як все м'ясо буде обсмажене, в тій же каструлі обсмажити моркву і цибулю.
Викласти овочі, додати трохи пива і відшкребти дерев'яною лопаткою всі пригарки, після чого щільно скласти м'ясо і овочі в каструлю і залити пивом так, щоб закрити все м'ясо. Довести пиво до кипіння на плиті. Закрити кришкою або шматком фольги і відправити в духовку, розігріту до 80-100С на 8 годин. Коли м'ясо буде готове, витягнути каструлю з духовки. Помити зі щіткою молоду картоплю. І запекти її 30 хвилин при температурі 200С в режимі обдування. Розрізати кожну картоплину навпіл.
Витягнути м'ясо з соусу, перекласти у жароміцну миску і відправити у остигаючу духовку, з якої витягли картоплю. Картоплю додати в соус і проварити 5 хвилин на невеликому вогні. Додати м'ясо, перемішати і подавати.
Порадa: Перш ніж додавати картоплю в соус - злегка стисніть її пальцями, щоб віна злегка тріснула всередині. Тоді соус швидше оживить своїми смаками картоплю.