М'ясо яловичини (бажано телятини) нарізати шматками приблизно 4 на 4 або 5 на 5 сантиметрів. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Добре пом'яти цибулю руками, щоб вона виділила сік. З'єднати цибулю з м'ясом. Сіль, перець, інші спеції розім'яти в ступці або подрібнити за допомогою кавомолки і додати до м'яса і цибулі, перемішати.
Залити м'ясо з маринадом мінеральною водою. Почекати 1-2 години і можна готувати. М'ясо очистити від цибулі, щоб воно не згоріло при приготуванні шашлику, потім нанизати на шампури по 4 - 6 шматочків і готувати в духовці до бажаного прожарювання. Головне його не перетримати, щоб м'ясо не було сухим. Подати шашлик з яловичини з овочами і зеленню за смаком.