М'якоть свинини нарізати великим кубиком, посолити, поперчити і залишити так на деякий час в прохолодному місці. Викласти м'ясо на гарячу сковороду з невеликою кількістю масла і трохи його обсмажити. Цибулю очистити, подрібнити. Обсмажити цибулю на невеликій кількості олії до м'якого стану.
Гриби нарізати пластинками і викласти на цибулю, додати сіль і перець, трохи потушкувати їх разом. Викласти гриби з цибулею в сковороду з м'ясом, перемішати і готувати під кришкою хвилин 5. Додати до грибів з м'ясом сметану, тушкувати під кришкою до готовності. В кінці приготування додати подрібнений кріп, перемішати. Подати м'ясо з подрібненою зеленою цибулею, як окрему страву або з гарніром за смаком.