Салатні листя промити, обсушити і викласти на дно глибокого салатника. Цибулю нарізати тонкими кільцями. Помідор нарізати невеликими півкільцями. Зелень кропу і петрушки подрібнити, додати до помідорів з цибулею і акуратно перемішати. Викласти салат в салатник.
Для заправки можна використовувати різні компоненти. Наприклад, з'єднати в мисці сік лимона, масло, додати трохи солі, перцю і все добре збити і полити перед подачею готовий салат. Або з'єднати в мисці сметану, майонез, додати сіль і перець за бажанням і смаком, все добре перемішати і полити перед подачею готовий салат.
Яскравий овочевий мікс-салат з помідорів різних кольорів, форм і сортів - ось незвичайна прикраса для вашого столу на пікніку або дачі. Секрети оригінального смаку відкриє шеф-кухар Джеймі Олівер. Отже, приступимо?