Ви любите салат з курки і чорносливу?

Салат з куркою і чорносливом

Салат з куркою і чорносливом


Нам буде потрібно:

Куряче м'ясо (відварене, запечене, гриль) - 400 г,
Чорнослив - 200 г,
Цибуля зелена - 0,5 пучка.
Огірок свіжий (невеликий) - 2 шт.,
Сир за смаком - 50 - 100 г,
Натуральний йогурт (сметана, майонез) - 1 ст. ложка,
Листочки петрушки для прикраси
Сіль.


Куряче м'ясо руками розібрати на волокна або подрібнити ножем, викласти в миску. Огірки нарізати дрібним кубиком, зелену цибулю подрібнити.
Чорнослив промити, при необхідності замочити, потім обсушити і розрізати на 3 - 4 частини.


Салат з куркою і чорносливом

Куряче м'ясо, нарізаний кубиками огірок, подрібнений зелений лук і розрізаний на частини чорнослив з'єднати в мисці, посолити, перемішати і додати натуральний йогурт, сметану або майонез.

Салат з куркою і чорносливом

Викласти салат в порційні тарілки або в салатник. Посипати подрібненим сиром і прикрасити листочками петрушки.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль